Kíváncsi természetének köszönhetően már egészen kicsi gyerekként különböző népeket bemutató könyveket bújt, volt egy nagy térkép a szobájában és arról álmodott, hogy egyszer majd eljut távoli vidékekre. Ez végül az egyetem után a férjével közös, egyéves, hátizsákos világkörüli út keretében sikerült. Négy kontinensen átívelő utazásuk a legkülönfélébb életmódot folytató családok otthonaiba vezette el őket, és Talpalatnyi történetek című bloguk megszületéséhez vezetett.
Világkörüli útjukon figyeltek a hulladék és környezeti terhelés minimalizálására, de mikor hazaértek elhatározták, hogy nem akarnak részt venni közvetve sem abban a mértékű hulladéktermelésben, amit a modern életmód okoz. 6 évvel ezelőtt elkezdtek hulladékmentesen élni az életük egyre több területén, és ma már az utazásaikat is így szervezik. Változásuk legújabb területe az étkezés, sok-sok évnyi kísérletezés, élmény és különböző kultúrák konyháinak hatására megszületett a tavalyi évben Helyi, idény, vegetáriánus Zero waste konyha címmel az első szakácskönyvük is. Ennek a sok év értékes tapasztalatával fog elkápráztatni minket.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.
Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.